Пощенска банка
Супер Сметка
Шамфъстък, който отказва да се отвори, автоаларма, която не иска да спре, задръстване, тясна седалка – досадни малки неща, които развалят целия ден. Имаме бързо решение – Супер Сметка, сметката без досадни банкови такси.
MOTO PFOHE
VOLVO V90CC
Някои места привличат фотографите като магнит, но понякога имаш нужда от малко помощ, за да ги достигнеш.
Пощенска банка
MASTERCARD CASH
Ако изтеглиш късата клечка и останеш без кеш в края на месеца, добре е да разполагаш с Mastercard Cash. Претеглихме плюсовете и минусите и решихме – това е най-изгодната карта за теглене в брой. Mastercard Cash – кредитна карта за теглене.
Пощенска банка
Програма за обединение на задълженията „Повече днес“
Ако нямате достатъчно свободно време, то вероятно продуктът, който рекламираме е за Вас. Ако пък имате свободно време, то тогава клиповете са за вас. И двата случая - гледайте.
МАРС БЪЛГАРИЯ
СНИКЪРС
Представяме Ви една епична битка между глад и професионализъм, след която нищо няма да е същото, освен Snickers. Приятно гледане!
Пощенска банка
Бъдещето е тук
Никой не знае кога започва бъдещето. Като изключим тези, които го създават.
Пощенска банка създаде потребителски кредит от бъдещето. А ние го представихме като следващата стъпка в еволюцията на банковите продукти. Хвърлихме кратък поглед в миналото, за да се сбогуваме с него. Историята на Различния потребителски кредит разказахме с помощта на режисьора Валери Милев и Little Big Films.
Пощенска банка
25 години
25 години са много, ако трябва да ги разкажеш в 45 секунди. И малко, ако искаш да осъществиш всички свои идеи.
Тази година Пощенска банка става на 25 и решихме да отпразнуваме настоящия момент, защото точно той съдържа възможността за промяна в концентриран вид. А тя ще е най-ценното и през следващите 25.
GENERALI
GENERALI и Ти
Застрахователните компании ще говорят все по-малко за дългата си история и все повече за удобните, бързи и умни продукти, които предлагат на своите потребители. След сливането си със ЗАД „Виктория“ марката ще бъде избрана, не само защото е голяма и традиционна, но и защото предлага продукти и услуги, които клиентите ще оценят. Generali засилва връзките – индивидуални и бизнес, за да можем да вървим заедно напред.
WALMARK
Сърдечно ти желая – здраве!
Холестеролът може да бъде опасен дори, ако сте млади.
Мото Пфое БГ ЕООД
RANGE ROVER SPORT SVR
Представяме ви най-бързия Land Rover – на пътя и извън него.
АРХИВ